Service

De schoonheid van imperfectie

Alle Rozablue producten worden stuk voor stuk handgemaakt en daarom is geen een product hetzelfde. Hou daarom rekening met kleur verschillen of oneffenheden in de print. Dit is de schoonheid van imperfectie en wordt niet gezien als een productiefout.

 

 

Was de Rozablue producten met liefde en zorg!

De stoffen waar we op printen zijn van 100% katoen en zorgvuldig behandeld voor kleur- en kwaliteitsbehoud. Om dit zo te houden was je Rozablue product met zorg

  • Volg de instructies op het waslabel
  • Was niet warmer dan 30 graden celcius
  • Was met dezelfde kleuren
  • Niet laten stomen
  • In de droger mag, maar niet te warm drogen
  • Niet in de volle zon laten drogen
  • Strijken mag, maar niet te warm
  • Dekbedden en lakens niet uitwringen

 

Wij zijn blij met je bestelling!

Betalen kan via IDEAL, paypal en credit card. Verzenden doen we binnen 2 a 3 werkdagen. Meestal lukt dit binnen 48 uur. We versturen alles met PostNL.

 

Alles over bestellen, betalen, verzenden en ruilen

Kunnen we je ergens mee helpen of zijn er vragen over de levering of het retourproces?

Mail ons gerust. We zijn te bereiken via hello@rozabluehome.com

 

Wat doen wij met je bestelling? 

Wij verzenden het binnen 2 a 3 werkdagen zodra wij de betaling hebben ontvangen, met uitzondering van het weekend en feestdagen. Vervolgens wordt binnen 1-2 werkdagen je bestelling bezorgd. We verzenden onze pakketten met PostNL. Er kan worden gevraagd om een handtekening voor ontvangst.

 

Hoe retourneer ik het artikel?

We willen dat je tevreden bent met je rozablue-aankoop! Is er toch iets niet goed? Dan kan je het binnen 14 dagen op eigen kosten terugsturen. Maar alleen als het artikel niet beschadigd of gebruikt is en in de originele en onbeschadigde verpakking zit.

 

Retouren moeten worden verstuurd naar:

Rozablue

Meentweg 73

1406 KE Bussum

 

Wat doen we met je retourzending?

Als wij het artikel met het retourformulier en pakbon hebben ontvangen, beoordelen wij het binnen 14 dagen en indien nodig ruilen wij het om, of vergoeden wij het. Vermeld je IBAN rekeningnummer op het formulier! Je ontvangt van ons een bevestiging dat je pakket is ontvangen en dat je volledige aankoopbedrag wordt teruggestort op de door jouw gebruikte betaalrekening. De vergoeding bedraagt het gehele aankoopbedrag (exclusief de verzendkosten).

 

Wie is aansprakelijk bij kwijtraken verzending?

Rozablue is niet aansprakelijk voor het kwijtraken van verzendingen of schade tijdens transport. Zorg daarom ook altijd voor een goede neutrale verpakking.

 

Is je bestelling beschadigd aangekomen of defect?

Mocht er onverhoopt iets mis zijn met de bestelling, neem dan direct contact met ons op, graag binnen 5 werkdagen. Dan zoeken we naar een passende oplossing.

 

Kan ik ruilen?

Artikelen kun je ruilen door de artikelen te retourneren en vervolgens gelijk een nieuwe bestelling te plaatsten op de website. Zo zie je gelijk of het artikel nog beschikbaar is.

 

Verzendkosten bij Rozablue via webshop

Levering in Nederland zijn GRATIS bij bestellingen vanaf € 65,-

Past het pakket door de brievenbus dan zijn de verzendkosten binnen Nederland € 4,00.

Past het niet door brievenbus dan zijn de verzendkosten € 6,95 binnen Nederland.

 

Wie betaalt de retourzending?

Je betaalt zelf de retourkosten bij het postkantoor.

 

Kan ik ook een cadeaubon kopen?

Jazeker! Je kan iemand verrassen met een Rozablue cadeaubon. Deze zijn hier te bestellen. Wij verzenden deze gratis.

 

Verzending binnen en buiten Europe

  • Naar België, Frankrijk, Duitsland €14,00 met PostNL. Betaalwijze kies: PayPal, credit card of betaling vooraf overmaken.
  • Europa / Internationaal: Vanaf €27,00. Kosten afhankelijk van formaat en gewicht. Neem contact met ons voor meer informatie over posttarieven. Betaalwijze kies: PayPal, credit card of betaling vooraf overmaken.

 

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Het is mogelijk om uw bestelling af te halen in Bussum. Afhalen is alleen mogelijk op afspraak. We verrekenen daar de portokosten. Stuur wel even een mail naar hello@rozabluehome.com.